Utorak 31.08.2010.
17:24
Vestionline

Šaljite fotke-kamera čeka!

Danas vam prenosimo foto galeriju autora koji, po broju glasova, trenutno vode:

Ako želite da postavite vaše fotografije ili da glasate posetite našu fejsbuk stranicu www.facebook.com/pages/Vesti-OnLinecom/214265159357?v=app_95936962634 uđite na takmičenje (Enter Contest), pod opcijom PHASE ONE - Submit Your Entry, se registrujte i ostavite vaše snimke. Možete kreirati jedan album u kome može biti do osam fotografija.

Glasanje se obavlja za ceo album i to uz dve opcije – dopada mi se i ne dopada mi se. Dnevno možete glasati za najviše 20 fotografija. Takođe imate opciju i da u takmičenje pozovete vaše prijatelje tako što ćete popuniti već pripremljeni formular.

Ukoliko želite samo da glasate, to možete učiniti na opciji PHASE TWO - Public Vote, a u rubrici PHASE THREE - Winners Announced će se naći ime najboljeg fotografa među našim čitaocima.

Nadamo se da niko neće zloupotrebiti našu nameru da svi zajedno odaberemo lepu i dobru fotografiju i nagradimo najboljeg, ali ipak moramo da naglasimo da portal Vestionline ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj fotografija ili za eventualnu povredu autorskih prava. Sve pravne posledice na sebe preuzimaju učesnici našeg nagradnog konkura.

2024 © - Vesti online