Utorak 31.08.2010.
19:58
Blic online

Sergej Trifunović u vezi sa hrvatskom manekenkom

Kristina i Sergrej su već jednom bili u vezi 2006. godine
 

Glumac i manekenka su ponovo počeli da se viđaju početkom ove godine kada je svetski uspešan model za svoj dom izabrala Los Anđeles. Sergej je u tom periodu često boravio u Americi zbog filmskih ponuda pa su se tada nekadašnji ljubavnici ponovo našli te obnovili ljubav.


Sergej i Kristina su prvi put uplovili u vezu 2006. godine, kada je jedan od naših najboljih glumaca dobio ulogu u seriji "Sleeper Cell“, a potom u filmu "Next“ u kome glumi sa Nikolasom Kejdžom, Džesikom Bil i Džulijan Mur. U aprilu te godine mediji su pisali o njegovoj strasnoj romansi sa zagrebačkom manekenkom Kristina Sajko. Međutim, romansa nije potrajala i njih dvoje su se razišli posle nekoliko meseci zbog poslovnih obaveza. Ipak, par je posle razlaza ostao u dobrim odnosima.


Kristina Sajko nedavno je bila u centru pažnje svetskih medija kada je pobedila u drugoj sezoni rialiti šou programa "Models of the Runway“ koji je vodila slavna nemačka manekenka Hajdi Klum. Našeg Sergeja ćemo uskoro gledati na velikom platnu u novom holivudskom filmu "The Whistleblower“ u kojem igra sa prelepom Monikom Beluči.

2024 © - Vesti online