Ponedeljak 30.08.2010.
10:10
Vestionline

"Medijska hajka na Stojkovića"

"Nedopustivo je to što rade pojedini mediji. Razumem da postoji nekoliko desetina, stotina, nek bude i hiljada ostrašćenih Zvezdinih navijača, kojima je teško pao ovaj transfer, pa na forumima na najstrašnije načine prete našem novom golmanu, ali ne mogu da shvatim da ih novine citiraju ili objave Stojkovićevu lažnu umrlicu".

"Jel to tiraž važniji od morala, zdravog razuma i nečije lične bezbednosti?! Gde mi to živimo - u Srbiji ili Kolumbiji?! Razmišlja li iko o mogućim posledicama? Pa, takvi pozivi na linč prethodili su ubistvu Zorana Đinđića! Ne mogu da verujem da nas istorija nije ničemu naučila", rekao je Đurić za list "Press".

1. Utorak, 28. 09.

Partizan - Arsenal
2. Sreda, 03. 11.

Partizan - Braga
3. Utorak, 23. 11.

Partizan - Šahtjor

Inače, FK Partizan objavio je cene paketa ulaznica za mečeve sa Arsenalom, Šahtjorom i Bragom u Ligi šampiona, koje će se igrati na stadionu u Humskoj. Najjeftiniji su paketi za južnu i severnu tribinu koji će koštati 2.500 dinara. Paketi za bočne delove istoka i zapada koštaju 6.500 dinara, dok su centralni delovi ove dve tribine 8.000 dinara. Mesto u loži košta 25.000 dinara. Cena ulaznica za pojedinačne mečeve su: jug/sever 1.000 dinara, istok bočno/zapad bočno 2.500 dinara, istok centar/zapad centar 3.000 dinara i lože 10.000 dinara. 

Braga i Šahtjor pobedili


Protivnici Partizana u grupi H Lige šampiona Braga, Arsenal i Šahtjor zabeležili su minimalne pobede u domaćim šampionatima.

Portugalski vicešampion je na svom bunjištu savladao Maritimo golom Brazilca Silvija u 45. minutu, dok je Šahtjor bio bolji od Marijopulja. Četa Mirčee Lučeskua mučila se na svojoj "Doblas areni", ali je u žustrom meču sa mnogo žutih kartona odlučio gol Vilijama u 61. minutu.

 
2024 © - Vesti online