Nedelja 29.08.2010.
12:16
Kurir

Pao poljubac Nikole i Blanke

Sad se vidi, sad se zna ko se kome dopada

Francuski rukometaš srpskog porekla Nikola Karabatić i hrvatska atletičarka Blanka Vlašić konačno su uslikani kako se ljube.

Priča o njihovoj ljubavnoj vezi traje već izvesno vreme, ali su mediji tek nedavno uspeli da ih ovekoveče u zagrljaju. Sve se dogodilo u Bosni i Hercegovini, tačnije Doboju, gde je najbolji svetski rukometaš došao da odigra turnir sa svojim Monpeljeom, a Blanka mu je pružala podršku.

Dvoje uspešnih sportista tom prilikom nijednog trenutka nisu pokušavali da se sakriju od javnosti, već su sasvim normalno prošetali ulicama ovog grada, kao svaki drugi zaljubljeni par.

Držali su se za ruke, grlili i ljubili, čime su na sebe skretali pažnju slučajnih prolaznika. Skakačica uvis pojavila se u kratkoj haljinici i s novom frizurom, a prema tvrdnjama hrvatskih medija, Nikolini roditelji su imali prilike da upoznaju buduću snajku, o kojoj imaju dobro mišljenje.

Kao i u svakoj drugoj vezi dvoje vrhunskih sportista, glavni problem predstavljaju brojne obaveze, zbog kojih Nikola i Blanka nemaju dovoljno vremena da se viđaju. Ipak, koliko je ljubav velika najbolje se vidi upravo u potezu hrvatske atletičarke, kojoj nije bilo teško da ode do Doboja kako bi jednu noć bila sa svojim dragim. 

2024 © - Vesti online