Nedelja 29.08.2010.
11:32
Vestionline

"Pripremite se... krećemo"

Dok se Novak Đoković odmara na luksuznom imanju u Nju Džerziju i vreme između treninga provodi u pecanju i igranju bilijara, Janko Tipsarević ne može da spava jer ga u šest ujutro bude ljudi iz antidoping agencije!

"Po završetku turnira u Torontu i Sinsinatiju smestili smo se, ili bolje rečeno "sakrili“ u predgrađe Njujorka, tačnije, u deo koji pripada Nju Džerziju - Alpine. Ovde smo kod naših dobrih prijatelja kod kojih odsedamo već treću godinu. Kod njih imam apsolutno sve! Počev od smeštaja, hrane...", rekao je Đoković na svom sajtu i dodao:

"Na imanju postoje tri otvorena terena (US Open podloga, šljakasti teren poput onih na Rolan Garosu) i zatvoreni teren čije usluge trenutno koristimo, jer već 4 dana u nizu oblaci i kiša ne napuštaju severno-američki kontinent. S obzirom na takve klimatske okolnosti, sve je podređeno treninzima, kako teniskim, tako i kondicionim, dok ostatak vremena koristimo za oporavak od istih napora, a nađe se vremena i za uživanje".

"U večernjim satima igramo bilijar, trenutno sam ja u blagoj rezultatskoj prednosti u odnosu na mog fitnes i kondicionog trenera, kao i u odnosu na ostale članove tima. Nećete verovati, ali idemo i na pecanje s obzirom da na imanju postoji i veštačko jezero".

"Početak nedelje je protekao lagano, dok se sada intezitet poprilično pojačao. U utorak sam trenirao sa Jankom Tipsarevićem, a narednih dana me čeka sparingovanje i sa drugim teniserima", rekao je Đoković. 

2024 © - Vesti online