Subota 28.08.2010.
16:53
Vestionline

Stanojević: Prvenstvo je najvažnije

Domaćini su prošle godine zauzeli 3. mesto na tabeli, ušli u kvalifikacije Lige Evrope i u dvomeču sa turskim Galatasarajem “osvetlali obraz”. Ispali jesu, ali su ostavili odličan utisak, stekli dodatno samopouzdanje i sada osokoljeni dočekuju crno-bele na svom bunjištu. Trener “Švaba” Đurđević spada u red (kao i Stanojević) mladih trenerskih lavova, koje ne znaju za kompromis, pa se može očekivati beskompromisan duel pored Dunava.

"Tek juče smo krenuli u ozbiljnu analizu, jer nam prethodni period nije dozvoljavao da razmišljamo o OFK Beogradu. Sada smo zaboravili Anderleht i upalili alarm. Znamo šta nam znači domaće prvenstvo, sada moramo da pokažemo karekter. Verujem u ovu ekipu, a uspeh u Ligi šampiona je samo vetar u leđa", rekao je Stanojević i dodao:

"OFK Beograd ima pravo da preti. Prošle godine su bili trećeplasirani, a dobro su se pokazali u Evropi. Igraju na svom stadionu i dobro je da u našem prvenstvu bude što više ovakvih derbija".

Utakmica između OFK Beograda i Partizana biće odigrana u nedelju od 17,00 sati.

"Miljan Smiljanić i Ivica Iliev su umorni od Brisela, ne zaboravite da nisu prošli cele pripreme. Ilić je pod upitnikom zbog povrede iz Belgije, a ni za Moreiru još ne znamo da li će moći da igra. Džozef Kizito se vraća u trenažni proces, nadam se da će biti spreman za meč sa Hajdukom sledećeg vikenda", naveo je Stanojević.

2024 © - Vesti online