Subota 28.08.2010.
11:05
Tanjug, RTS

Čeh poginuo kod Lapova

Automobil čeških tablica

Do nesreće je došlo jutros nešto posle sedam časova kada je, kako se pretpostavlja, vozač "audija" čeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u zaštitnu ogradu i prevrnulo se.

Četrnaestogodišnja devojka i sedamnaestogodišnji mladić su izvučeni iz smrksanog vozila i prevezeni u kragujevačku bolnicu.

"Devojka je zadobila povrede opasne po život, ima više preloma lobanje, krvarenje u mozgu i povredu pluća. Mladić ima kontuziju glave, ali je u svesnom stanju i može da komunicira", rekao je anesteziolog Aleksandar Gavrilović.

Delovi automobila ostali su rasuti na kolovoznim trakama u oba smera, pa se saobraćaj, do završetka uviđaja, odvijao sporim i zaustavnim trakama, navodi kragujevačka policija. Na rasute delove džipa iz pravca Niša naletelo vozilo "fijat lančia" vranjskih oznaka, na kome je pričinjena manja materijalna šteta.

Motorista poginuo kod Užica

 

Užičanin B.J. (37) izgubio je život u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Užice-Zlatibor kada je sinoć oko 18 časova, upravljajući motorom iz Užica prema Zlatiboru prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u levu bočnu stranu vozila koje se kretalo iz suprotnog pravca.

2024 © - Vesti online