Petak 27.08.2010.
22:58
Kurir rs

Dača i Nata kupili stan od 200.000 evra?

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac

"Novosadska barbika“ je u poslednje vreme potpisala niz izuzetno dobrih ugovora za nastupe, pa je odlučila da, s obzirom na zavidno poboljšanje finansijske situacije, veći deo tog novca uloži u nekretnine, saznaje list "Kurir".

Ona i Dača izabrali su penthaus u novoizgrađenoj zgradi u blizini Hrama svetog Save, a kvadratni metar plaćali su 2.500 evra. Dovoljno je reći da samo kupatilo u njemu ima površinu prosečne dnevne sobe.

Nataša i Danilo su se veoma lako dogovorili u šta će da investiraju pare koje je zaradila od nekoliko više nego uspešnih poslovnih poduhvata. Njoj zaista dobro ide na estradnoj sceni, pa joj nije bio nikakav problem da izdvoji 212.500 evra za stan.

Angažovala je stručnjake za unutrašnju dekoraciju, koji će narednih dana da započnu preuređenje penthausa po Natašinim željama. U njemu će boraviti kada zbog obaveza budu morali više vremena da provode u Beogradu - naglašava Kurirov sagovornik.

Pokušali smo da nešto više saznamo i od bračnog para koji u svom vlasništvu već ima luksuzni stan na dva nivo u centru Novog Sada i salaš na kojem planiraju da grade kuću, ali su njihovi brojevi telefona ostali nedostupni, pošto su trenutno na odmoru u inostranstvu.

2024 © - Vesti online