Petak 27.08.2010.
16:38
Tanjug

Rok-zvezda Đana Nanini - majka u 54-oj godini?!

 

Najmanje su dve stvari zanimljive u tome što je Đana, poznata po pesmi "Bello impossibile" (Nemoguće lep), trudna. Prvo to su njene godine, a drugo, smatralo se da je seksualno interesuje isti pol pa njeni fanovi ne znaju da li je u pitanju veštačka oplodnja ili ima muškog partnera.


Ginekolog Severino Antinori, čuven po veštačkoj oplodnji i kod starijih žena, kaže da je prosečan životni vek žena 83 godine, pa postaje normalno da se deca žele i u kasnijoj dobi. No, posle 63. godine života žene ne bi smele da imaju decu jer postoji velika opasnost da će ta deca vrlo mlada ostati bez majke.


"Trenutno u svetu ima više od 500.000 žena starijih od 50 godina koje su trudne ili su već rodile decu", tvrdi Antinori.


Đana je svojevremeno izjavila kako nije homoseksualka, ali ni biseksualka, odnosno "da nije osoba koja ima potrebu svrstavanja u neku kategoriju".


Njen brat Alesandro Nanini, bivši vozač Formule 1, iznenađen je vešću, ali nudi svoju pomoć Đani u čuvanju deteta, "jer je ona stalno na putu".

Inače, Đana je 2007. snimila duet sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim:

2024 © - Vesti online