Petak 27.08.2010.
11:00
Vestionline

Vaterpolisti otputovali na EP u Zagreb

Srbija je pre dve godine na EP u španskoj Malagi osvojila srebrnu medalju, pošto je u finalu poražena od Crne Gore rezultatom 6:5.

"Mi smo imali dobre rezultate i igre u poslednje vreme i verujem da možemo do polufinala, a posle i do borbe za medalju. Nadam se da ćemo biti dovoljno pametni da sakrijemo svoje mane i ispravimo greške i da ćemo napraviti dobre rezultate", rekao je selektor Srbije Dejan Udovičić.

On se potom osvrnuo na finansijske probleme Vaterpolo saveza Srbije.

"Mi očigledno uvek moramo da idemo težim putem. Time baš i ne treba da se ponosimo. Sve se to desilo nekoliko dana pre odlaska na EP. Međutim, mi smo dovoljno psihološki jaki da ostanemo fokusirani na takmičenje. Naš posao je u bazenu i to dobro radimo. Samo se nadamo se da će se u budućnosti ceniti naši uspesi i rezulati ceniti na pravi način", poručio je Udovičić.

Srbija se na EP nalazi u grupi B sa Mađarskom, Nemačkom, Rusijom, Grčkom i Makedonijom. Naša selekcija će prvi meč na EP odigrati u nedelju od 16,30 sati protiv Grčke.

Srbiju će u Zagrebu predstavljati: Slobodan Soro, Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović.
 

2024 © - Vesti online