Četvrtak 26.08.2010.
11:31
Vestionline

Paspalj: Hvala busenu!

"Idu nas penali! Više nema potrebe da Partizan igra utakmice, odmah treba preći na penale! Prvi jedanaesterac Belgijanaca je pravi hit od promašaja. Ovo je veliki uspeh srpskog sporta o kojem će dugo da se priča, pogotovo zbog neverovatnog scenarija. Mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali je ovako verovatno slađe.

Hvala i busenu na terenu Anderlehta, stvarno je bio ozbiljan igrač, koji je nama doneo pobedu!", rekao je Paspalj.


Predsednik Košarkaškog kluba Predrag Danilović slavodobitno je konstatovao da je ovo pobeda srpskog sporta.


"Ovo je velika stvar ne samo za Partizan, već i za ceo srpski sport. Ovo je crno-bela godina! Partizan je igrao fajnal-for u košarci i vaterpolu, sada će igrati i fudbalsku Ligu šampiona. I ponovo Evroligu u košarci i u vaterpolu. Ponosan sam na našu porodicu, koja dostojno reprezentuje Srbiju", rekao je Danilović.

Kežman: Kleo je čudo


Bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman iz Pariza "proriče" višegodišnju dominaciju crno-belih u Srbiji i hvali svog kolegu iz branše, napadača Klea.

 

"Svima čestitam, ali ovaj Kleo je fenomenalan. Dečko je dao osam golova na šest utakmica! Drago mi je i zbog povratnika Ivice (Ilieva), Saleta (Ilića) i Radiše (Ilića), koji još traži formu, ali sam uveren da će biti bolje".

2024 © - Vesti online