Sreda 25.08.2010.
16:46
Vestionline

Navijači Partizana teško povređeni u Briselu

Njih dvojica su povređeni u tuči koja se desila pre početka fudbalske utakmice Anderlehta i Partizana u utorak. Milojević je rekao da prema njegovim informacijama napad nema veze sa mečom.

"Grupa od tridesetak naših navijača krenula je sa stanice kroz nezgodan deo grada i tu je došla u sukob sa lokalnim stanovništvom, koje se okupilo u velikom broju i došlo je do tuče u kojoj je korišćeno razno oružje, ali, kako sam razumeo, nije bilo noževa i vatrenog oružja", rekao je Milojević.

Trojica navijača su teže povređena. Jedan je pušten iz bolnice sa oko 15 kopči. Navijač koji je ostao bez oka je iz švajcarske i po njega je došla porodica, i svi su krenuli kući.

Dejan Glamolčak je primljen sa teškim povredama glave, a njegova operacija je trajala oko osam sati. On se ne seća događaja, ali je u sredu popodne bio u svesnom stanju. Lekari u bolnici rekli su Milojeviću da ne mogu da daju nikakve prognoze o njegovom oporavku.

Milojević je rekao da ambasada Srbije prikuplja dokumentaciju i da će u četvrtak kontaktirati policiju nadležnu za slučaj, a potom će odlučiti o daljim koracima.
 

2024 © - Vesti online