Sreda 25.08.2010.
12:00
V. Tasić - Vesti

Bojanić sprema proteste ispred Pinka?

Druži se sa ribama: Miloš Bojanić


 

Njegove kolege sa estrade pričaju da će Bojanić sa svojim obožavaocima organizovati proteste ispred zgrade te televizije i neće se pomeriti dok Željko Mitrović ne skine s programa voditelja Dragana Marinkovića Macu.


- Au, ala je to neko lepo smislio! Odličan štos, ali nije moj. Umesto da dremam pred zgradom Pinka, uživam u mom raju u Baošićima i družim se sa ribama pod vodom. Ali, izgleda da to ne činim dovoljno. Da sam više bio pod vodom, možda ne bih čuo onog srbomrsca Macu kako me opet proziva i lupeta gluposti - kaže Bojanić, koji je sa suprugom na Crnogorskom primorju.


Mnogi se pitaju zašto već jednom ne zaboravite Macu i prepustite se uživanju u pobedi?


- Naravno da uživam u pobedi, ali Macu da zaboravim ne mogu jer me stalno svojim glupostima podseća na svoje postojanje. Ne mogu da verujem da je neko tog srbomrsca postavio da vodi najznačajniju srpsku manifestaciju u Guči. I još mu je dozvolio da me i tamo pljuje. Zašto se nisu ogradili od njega? Morali su to da učine. Šokiran sam time šta je Željko Mitrović dozvolio.

Gostio Minu i Draganu


Kako su se Mina i Dragana provele kod vas?


- Bile su moje gošće nedelju dana u mojoj vili. Samo mi je Dragana u jednom trenutku pokvarila zadovoljstvo, puštajući mi kasetu sa "Farme". Toliko sam se iznervirao i povikao: "Smesta gasi to!" Kad se samo setim šta sam sve preživeo za ljubav Pinka. Ne mogu da verujem da još drže tog Macu, koji ih je najstrašnije pljuvao, psovao i govorio svašta. Ubeđen sam da se tu radi o nekakvim suludim dilovima za koje Željko Mitrović ni ne zna - kaže Bojanić.


Zar nije suludo i opasno ući u rat sa vlasnikom Pinka?


- Nisam ja poveo rat sa Mitrovićem. Samo sam mnogo ljut. Zar ne smem da budem ljut? Samo reagujem na provokacije. Prešao sam preko mnogih stvari koje mi je Pink priredio. Muka mi je bilo na "Farmi", još više mi se slošilo kada su mi "namestili" onu emisiju "Narod pita". Tada sam hteo da štrajkujem glađu, a ne da idem na Mitrovićevu jahtu. Sve sam to progutao, ali nisam ćutao. Sve što me tišti rekao sam Milici Mitrović.

Šokirali Miloša: Dragan Marinković Maca i Željko Mitrović


Da vam se sve to ne obije o glavu?


- Zašto? Zar sam ja nekoga uvredio? Zar sam rekao nešto što milioni ljudi nisu videli? Neću da glumim budalu i da ćutim. Smučilo mi se! Mene je na "Farmi" Maca udario, a oni kažu da fizičkog kontakta nije bilo. Ko tu koga pravi ludim? Znači li da onaj koji puca iz daljine u nekoga i pogodi ga nije kriv jer fizičkog kontakta nije bilo? Pa koja budala u to može da poveruje?!
 

Hoće li vas žena stvarno ostaviti ako se opet pojavite na Pinku?
 

- Branka je to rekla u afektu, ne treba joj zameriti. Šta je sve jadna preživela zbog mene, nije ni čudio što je to rekla. I ne samo ona, nego i moja kompletna familija. Zahvaljujući mom boravku na imanju imaju zdravstvene probleme. Od kada je to počelo, jedna moja sestričina ne može da obuzda visok krvni pririsak, druga je svaki čas na infuzijama... Svi su uz mene, a meni je žao što sam im sve to priredio.
 

O parama


Kako je moguće da ste samo vi od svih učesnika "Farme" dobili svoj novac?


- Eto, tako. To je strašan udarac za sve one koji nisu dobili honorare, a nemaju prebijenu banku u džepu - kratko je prokomentarisao Bojanić, ne želeći da detaljnije priča o novcu zarađenom na imanju.

2024 © - Vesti online