Utorak 24.08.2010.
20:13

Seki porasla kosa?!

Naime, Seki je u prethodnom periodu često polazilo za rukom da šokira javnost svojim ekstremnim frizurama, pa svi pamte njenu čuvenu čirokanu, obrijanu glavu i nagle prelaske iz plavuše u crnku.

Kao najavu za svoje venčanje koje će se održati 12. septembra i solistički koncert u "Beogradskoj Areni" 23. oktobra, Aleksićeva je rešila da promeni imidž, što su sa oduševljenjem prihvatili njeni fanovi. Duga crna kosa ponovo je Seki vratila izgled koji je oduševio jači pol kada je pre šest godina na sceni "Granda" zapevala hit "E da sam muško".

Pevačicin novi imidž svi obožavaoci će moći da vide na novim fotografijama koje će krasiti bilborde u srpskoj prestonici, kao najavu za koncert u „Areni"! Fotografije su odrađene u studiju Andreje Damnjanovića, a za uvek originalni stajling bio je zadužen kreator Saša Vidić.

- U dosadašnjoj karijeri uvek sam bila originalna, često kopirana i osporavana! Na molbe brojnih fanova odlučila sam da stavim ponovo dugačku crnu kosu! To je prava Seka i verujte da se tako najbolje osećam - rekla je Aleksićeva za Press, koja je danas u pratnji supruga Veljka Piljikića otputovala na odmor u Egipat.

2024 © - Vesti online