Utorak 24.08.2010.
16:57
Tanjug

Opozicija se "diže" na jesen!

Ilić je na konferenciji za novinare kazao da će o organizaciji mitinga ovih dana razgovarati sa naprednjacima i Demokratskom strankom Srbije i da će tada i biti odlučeno kada će biti održan.


"Biće protesta", rekao je Ilić i naveo i da su sindikati i zaposleni nezadovoljni malim platama, a nezaposleni još nezadovoljniji teškom situacijom.


Prema njegovim rečima, u Srbiji se ništa ne gradi, nema investicija, spoljna politika je "razbijena", poljoprivreda urušena, u vladi se ne zna "ko šta hoće, jer su jedni za povećanje plata i penzija, a drugi protiv", nema borbe protiv korupcije...


Lider NS je dodao da je neobjašnjivo da se budžetska sredstva daju strancima za zapošljavanje radnika, a da domaće firme idu u stečaj, ocenivši da bi da su ta sredstva davana srpskim firmama, bilo otvoreno na hiljade radnih mesta.


Ilić je kazao da je jedina šansa i tračak nade prodaja "Telekoma", ali da će aktuelna vlast i to "potrošiti i proćerdati". Izbori su jedino rešenje, smatra Ilić i dodaje da "bez izbora i nove ekipe koja će postaviti zdrave temelje, nema spasa".

2024 © - Vesti online