Utorak 24.08.2010.
10:22
Vestionline

Teodosić: Može Srbija i bez mene!

Kako se približava dan odluke FIBA o incidentu na Akropolis kupu kada su se srpski igrači potukli sa grčkim kolegama, srpska javnost strepi zbog činjenice da bi naša reprezentacija mogla da ode u Tursku znatno oslabljena, bez Miloša Teodosića i kapitena Nenada Krstića.

"Ne opterećujem se mnogo najavljenim kaznama, jer je u ovom trenutku sve u tuđim rukama. Napravili smo glupost, to je sigurno, ali šta je - tu je. Sada se treba okrenuti Svetskom prvenstvu i fokusirati se na pozitivne stvari. Mi jesmo tim, svaki igrač nam puno znači, ali, s druge strane, možemo bez svakog! Ukoliko dođe do suspenzija, siguran sam da će selektor Ivković, uz pomoć igrača, učiniti sve što može kako bi amortizovao eventualni izostanak nekog pojedinca. šta god da se desi, mi ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage", rekao je Teodosić.

Selektor najboljih košarkaša Srbije, Dušan Ivković, s nestrpljenjem očekuje odluku u vezi sa sankcijama za naše igrače.

"Dao sam izjavu FIBA i videćemo šta će biti. Ne znam šta da mislim, jer ništa ne zavisi od mene. Da se nije desio taj incident sa Krstićem, ovo bi prošlo bez problema. Ipak, treba da izvučemo maksimum iz ove situacije, pa makar ona bila i nepredviđena", poručio je Duda Ivković. 

2024 © - Vesti online