Ponedeljak 23.08.2010.
18:51
Vestionline

Smiljanić: Odigrati pametno u Briselu

Partizan je u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona odigrao 2:2 sa Anderlehtom, a revanš je u utorak od 20,45 časova u Briselu.

"Utakmica će biti drugačija od one u Beogradu i mi samo treba da odigramo pametno. Verujem da ćemo brzo uspeti da postigemo pogodak, a tada bi utakmica praktično krenula od nule, jer bi i domaći morali da se otvore, a mi bismo već imali povoljan rezultat. Imamo snage da ostvarimo dobar rezultat i svi u ekipi smo optimisti", rekao je Smiljanić.

Napadač Partizana Ivica Iliev tvrdi da se verom u pobedu završava pola posla.

"Recept za sutrašnji meč je jednostavan, treba ući mirne glave i sa verom u svoje kvalitete. U timu ima nas nekoliko koji smo igrali Ligu šampiona, znamo šta to znači, dok su mlađi igrači u Beogradu imali prilike da osete taj duh. Mušema na terenu i himna ovog takmičenja nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim. Pred nama je prilika da pokažemo koliko zaista vredimo i uveren sam da ćemo uspeti da napravimo nešto. Naš cilj je Liga šampiona i od toga ne odustajemo", istakao je Iliev.

Partizan će večeras od 20,00 časova da odradi zvanični trening. Fudbaleri "crno-belih" nosiće sutra crni flor oko ruku, kao znak odavanja pošte preminuloj legendi Partizana, Stjepanu Bobeku.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odveo je u Belgiju 20 igrača, među kojima se nalaze samo dva golmana, a već je poznato da će na golu stajati Radiša Ilić, dok će Aleksandar Radosavljević biti na klupi. 

2024 © - Vesti online