Ponedeljak 23.08.2010.
12:34
Vestionline

Liverpul je u Jovanoviću dobio velikog igrača

Popularni Lane je ovog leta kao slobodan igrač iz Liježa prešao na "Enfild", i već je zabeležio četiri utakmice u timu Roja Hodžsona.

"Liverpul može da računa na njega u velikim utakmicama. Uvek je imao nešto posebno što ga je inspirisalo u velikim utakmicama i pred punim stadionom. Iz tog razloga smo se možda prečesto oslanjali na njega, ali on se uvek pokazao dostojnim izazova", objasnio je Donofrio.

Liverpul u ponedeljak uveče (21) igra derbi 2. kola Premijer lige, na gostovanju Mančester sitiju. 

Jovanović: Lako sam odbio Real Madrid

 

Milan Jovanović je rekao da mu nisu odgovarali ni uslovi koje mu je nudio Real Madrid, kao i da mu više leži zahtevniji fudbal kakav je u Engleskoj.

 

"Real mi je ponudio jednogodišnji ugovor sa opcijom za prodžetak na još jednu sezonu. Tražio sam četiri, a kada su rekli ne, odbio sam njihovu ponudu. Možda oni jesu najveći na planeti, ali sam ja uvek znao da ima i drugih velikana koji će me tražiti. Nema mnogo većih od Liverpula i zato ne mogu da budem srećniji. Ljud kažu da je Premijer liga fizički zahtevna, a ja baš to želim. Nisam mogao da zatražim više od sjajnih saigrača, oni su me sjajno prihvatili i već se osećam kao deo ekipe", rekao je Lane.

2024 © - Vesti online