Ponedeljak 23.08.2010.
11:11
Alo

Venčali se Džad i Sijena

Tokom ceremonije ''Baki“, šaman je prizvao 32 duha koji vladaju različitim delovima tela, a zatim je Džada i Sijenu povezao crvenom narukvicom koja simbolizuje večnu ljubav. Kako prenose britanski tabloidi, Džad i Sijena će po povratku iz Laosa na Ostrvu organizovati i tradicionalno venčanje za rodbinu i prijatelje.


Tako je par okončao višegodišnje trzavice u burnoj vezi. Džad iza sebe ima neuspeo brak. On se venčao sa Sadi Frost 2. septembra 1997, a razveo se posle šest godina.

Džad i Sadi imaju troje dece, sinove Rafertija (14), ćeru Ajris (10) i sina Rudija (8). Džad se smuvao sa Sijenom krajem 2003. dok su zajedno snimali film „Alfi“. Verili su se na Božić 2004. i kada su svi očekivali svadbu, došlo je do preokreta.

Naime, Džad je varao Sijenu s dadiljom svoje dece. Zbog toga su Sijena i Džad raskinuli veridbu. Usledile su godine samačkog života i par je imao nekoliko prolaznih avantura. Iz jedne od tih avantura, Džad je sa američkom manekenkom Samantom Burk dobio ćerku Sofiju (2).


''Nisam nikada imala seks za jednu noć. Ja sam osoba za vezu. Ili sam unutra ili nisam. Moram da se emotivno vežem za nekoga i ne mogu biti s nekim prema kome ne osećam ljubav, ali takođe moram priznati da se lako zaljubljujem“, požalila se Sijena ranije kako joj ne prija samački život.

2024 © - Vesti online