Nedelja 22.08.2010.
16:39
Kurir

Jagodina: Devojčica se ubila zbog ljubavi?

Nije mogla da podnese raskid: Anita M.


 

Anita M. (15) iz Jagodine umrla je u noći između petka i subote na putu iz bolnice u Petrovcu ka bolnici u Baru u Crnoj Gori.

Stravična tragedija, prema nezvaničnim informacijama, dogodila se pošto je devojčica u svojoj sobi u letovalištu Buljarice popila veliku količinu sedativa. Pretpostavlja se da je uzela „bromazepame“ zato što ju je na ekskurziji ostavio momak.

Kako saznajemo, kada joj je od tableta pozlilo, pozvala je školskog lekara, koji je pošao na ekskurziju s njima.


- Govorila je nerazgovetno i usporeno. Tražila je da joj doktor pomogne jer se oseća vrlo loše, kaže sagovornik ''Kurira'' blizak istrazi.

Kada je lekar došao do sobe, Anita M. je još bila živa. Uspela je da izusti da je popila četiri tablete, a zatim je izgubila svest.


- Pokušao je da je povrati veštačkim disanjem i reanimacijom, ali nije vredelo. Hitno je prebačena u bolnicu u Petrovcu na ispiranje želuca. Ali, ni tad nije došla svesti, pa je odlučeno da hitno bude prevezena u bolnicu u Baru. Na putu do onde je preminula - kaže izvor Kurira.

Telo devojčice prebačeno je na obdukciju. Drugovi iz razreda rekli su da Anita M. nije mogla da podnese to što je mladić u kog je bila zaljubljena odlučio da raskine.


- Bio je u istoj grupi na letovanju. Oni su u vezi od ranije - kaže naš sagovornik iz istrage.

Anita M. je posle razvoda roditelja Vesne i Dejana živela sa ocem Dejanom. Završila je osnovu školu „Rada Miljković“ u Jagodini, i na jesen je trebalo da krene u srednju školu. Na more je išla sa vršnjacima o trošku grada.

2024 © - Vesti online