Subota 21.08.2010.
11:37 >> 11:56h
Fonet

"Bolje da udarim, nego da me udare"

"Sudije su nas krale većim delom meča, što je stvaralo dodatnu nervozu. Potom je i selektor Ivković isključen zbog dve tehničke greške", rekao je Krstić novinarima na beogradskom aerodromu, pošto ga je prethodno policija zadržala u Atini, radi davanja izjave o incidentu.


Adonis Focis i Miloš Teodosić su se zakačili na sredini terena i počela je tuča, objašnjava Krstić, objađnjavajući svoj postupak rečima da je "bolje da udariš, nego da budeš udaren".

Krstić se, ipak, nada da ga FIBA neće kazniti, ali napominje da bi, i ako bude kazni, bilo nelogično da samo on bude kažnjen, jer su i ostali igrači učestvovali u tuči.

Upitan o odnosu policije prema njenu u pritvoru, Krstić je odgovorio da je sve vreme proveo bez lisica i u kancelariji, a ne u ćeliji, i da su prema njemu imali korektan odnos.

Pored rodbine i prijatelja, Krstića je na aerodromu dočekala i ministarka sporta i omladine Srbije Snežana Samardžić Marković. 

Teodosić i Krstić propuštaju SP!?

 

Najbolji srpski košarkaši Miloš Teodosić i Nenad Krstić mogli bi da propuste Svetsko prvenstvo u Turskoj zbog tuče u kojoj su učestvovali u Atini za vreme meča Grčka - Srbija, prenosi "Sport" pozivajući se na izvore iz FIBA!

 

Generalni sekretar Svetske košarkaške federacije (FIBA) Patrik Bauman izjavio je da to telo neće dozvoliti da se zataška ova sramota i da će svi vinovnici incidenta biti drastično kažnjeni. Prema informacijama "Sporta", postoji realna opasnost po Srbiju da Teodosić i Krstić, a možda čak i Marko Kešelj, budu kažnjeni zabranom nastupa na Mundobasketu u Turskoj!

 

Slična situacija očekuje i Grke, tačnije Antonisa Focisa, Sofoklisa Skorcijanitisa i Kostasa Carcarisa, koji bi takođe bili kažnjeni isključenjem sa šampionata sveta.

2024 © - Vesti online