Subota 21.08.2010.
10:05 >> 12:20h
Press

Zario sebi nož u stomak nasred ulice

Policajac ubeđuje Jovanovića da pusti nož koji drži u svom stomaku

Dragan Jovanović je u četvrtak uveče izašao na ugao Dalmatinske i Partizanske ulice u Požarevcu. Nosio je kuhinjski nož u desnoj ruci, a onda je odjednom podigao majicu i zario sebi nož u stomak!


"Sada ću ovde odmah da se zakoljem! Nemoj da mi je neko prišao i pokušao da me spreči. Neću više da živim kad me je ostavila žena i odvela mi dvoje dece", rekao je očajni Jovanović naočigled šokiranih prolaznika!

Policajci su ubrzo stigli i pokušali da ubede Jovanovića da odustane od namere da se ubije.


"Dok je razgovarao sa policijom, Dragan je i dalje sve vreme držao nož zariven u svoj stomak! To je nastavio da radi čak i kada mu je policija predložila da kaže broj telefona svoje supruge, kako bi je oni pozvali, da bi razgovarao sa njom. Kada mu je supruga rekla da se nalazi u Petrovcu, počeo je da viče da se odmah vrati kući i dovede decu, inače će on da presudi sebi na licu mesta. 'Jelena, ako me voliš, dođi kući i dovedi decu, inače ću sad odmah da se zakoljem nasred ulice', ubeđivao je ženu preko telefona. Posle ovog razgovora, on je nastavio da pregovara sa policijom, zabadajući i dalje nož u stomak", rekao je za "Press" izvor blizak istrazi.

Ostavljeni Požarevčanin nije odustajao ni posle sat vremena.


"Popio sam celu šaku tableta, da bih okončao svoje muke. Pošto nisam uspeo da se otrujem, sada ću nožem da presudim sebi", rekao je Dragan, koji je bio vidno iscrpljen jer je dosta iskrvario. Dok mu je policija odvlačila pažnju, s leđa mu je prišao komšija Zlatko Trajković i uhvatio ga za desnu ruku. Istog trenutka policajci su pritrčali i oduzeli mu nož, a potom ga uz pomoć lekara smestili u vozilo Hitne pomoći.

2024 © - Vesti online