Subota 21.08.2010.
02:42
Kurir

Ronaldinjo smuvao Crnogorku?!

Ronaldinjo u Crnoj Gori nije uživao samo u prirodnim lepotama

Veče je proveo u društvu Sanje Brnović, bivše učesnice rijalitija "VIP Veliki Brat“. Proslavljenom Brazilcu, trenutno igraču italijanskog Milana, ruke su se bukvalno zalepile za manekenkino vitko telo u budvanskom klubu "Top hil“.  

Kilogram žutog oko vrata dodatno ga je povukao ka zemlji, pa je bio još uočljiviji njegov nedostatak centimetara u odnosu na crnogorsku lepoticu na štiklama dok je s osmehom rastegnutim do oboda crnog kačketa slušao kako mu šapuće na uvo. 

- To je bio potpuno slučajan susret. Iskreno, nisam ni znala da je u Crnoj Gori. Moj separe je bio pored njegovog. Kad me je video, oduševio se. Odmah je počeo da deli komplimente i pozvao me u svoj separe.

Vodili smo jedan potpuno normalan razgovor, pošto smo shvatili da imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Rekao mi je da se vraća za desetak dana i to je to - prepričala je Sanja Kuriru ukratko svoj susret s fudbalskom zvezdom.

Izgleda da je baš hoće sportisti. Kad god je u prilici, ona spomene da je u vezi s Nikolom Pekovićem, košarkašem Minesote. A svojevremeno, po manekenkinom ulasku u kuću VB, pojavile su se i fotografije koje su je povezivale sa Manuelom Stojanovićem, još jednim fudbalerom. Doduše trećeligaškim.

2024 © - Vesti online