Utorak 17.08.2010.
15:02
Vestionline, Sportski žurnal

Čavić: Najteže mi je da mirujem!

Mora da odmara - Milorad Čavić

Čavić kaže da još nije započeo sa rehabilitacijom posle zahvata zbog kojeg je propustio Evropsko prvenstvo u Budimpešti.

"Dobro se osećam, iako sam još uvek jako ograničen. Predstoje mi još tri nedelje mirovanja pre nego što započnem sa rehabilitacijom. Bio sam kod doktora iz Minhena koji radi sa fudbalerima Bajerna, reprezentacijom Nemačke i Useinom Boltom. On mi je rekao da je najbolje da sačekam šest nedelja da se hrskavica i ligamenti regenerišu. Optimista sam kada je u pitanju dalji oporavak. Najteže mi je što moram da mirujem. U krvi mi je da sam u vodi, moram da budem strpljiv i tek onda da se vratim u bazen", rekao je Čavić.

Naš najtrofejniji plivač, osvrnuo se i na učinak srpskih kolega na šampionatu u Budimpešti, rekavši da se nadao da će Ivan Lenđer osvojiti medalju.

"Nadao sam se najboljem za naše plivače. Mislio sam da je došao trenutak da Ivan Lenđer osvoji medalju u velikom bazenu, pogotovo jer tu nismo bili ni ja, ni Rafael Munjoz, ali dobro, u kakvim uslovima radi, teško je i očekivati neki veliki rezultat. Znam koliko se trudi u vodi jer smo zajedno trenirali u Banjaluci krajem maja", zaključio je Milorad Čavić.

2024 © - Vesti online