Ponedeljak 16.08.2010.
14:56
Tanjug, Vestionline

Danas tri hapšenja zbog silovanja

Regionalni portparol KPS Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je mladić D. J. (22) osumnjičen za pokušaj silovanja 16-godišnjakinje u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Najvažnije je da se sve završilo na pokušaju, osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju, lišen je slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati"- rekao je Hoti. On je dodao da je ovaj slučaj koji se dogodio jutros oko pola tri u potpunosti kriminalistički razrešen.

Policija u Vranju privela je istražnom sudiji Višeg suda Tomislava S. (61) iz sela Kupinince, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju. Pretpostavlja se da se to dogodilo 12. avgusta ove godine, a istražni sudija mu je odredio pritvor do mesec dana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Vranju.

B.D. iz Leskovca se sumnjiči da je izvršio krivična dela - nedozvoljene polne radnje nad detetom i iznude na štetu svoje majke, saopšteno je danas iz Policijske uprave Leskovac. Kako je navedeno, on će u toku dana biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu.

2024 © - Vesti online