Petak 13.08.2010.
22:58
Vestionline

Uhapšen zbog novih prevara turista

Varao turiste: Edin Dž.
  

Kako se navodi u saopštenju, direktor Edina Dž. (27) iz Priboja je osumnjičen da

Putnicima nisu obezbedili smeštaj

 

Turistička inspekcija Srbije je 6. avgusta zatražila oduzimanje licence beogradskoj turističkoj agenciji "Stela trevel internacional" jer nije imala ugovor sa lokalnim partnerima o smeštaju turista uTurskoj i nije obezbedila putnicima smeštaj u Alanji i Kemeru.

je od turističke agencije "Top turs" preuzeo 581.898 dinara za aranžmane šest putnika za Tursku i zadržao novac na račnu agencije "Stela trevel" umesto da plati usluge kompanijama u Turskoj.

Policija koja je hapšenje Edina Dž. obavila u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, javljaju beogradski mediji.

Prema saznanjima policije, navodi se u saopštenju, broj oštećenih građana je veći što će se utvrditi istragom, kao i iznos ukupne štete koju je klijentima nanela turistička agencija "Stela trevel internacional" iz Beograda.

Turistička inspekcija Ministarstva ekonomije Srbije je, kako se dodaje, podnela Tužilaštvu i krivične prijave protiv odgovornih lica u agenciji "Stela trevel" zbog prevare i nesavesnog poslovanja.

2024 © - Vesti online