Nedelja 02.06.2019.
05:30
Vestionline

Dodajte ovaj sastojak u šampon i kosa će vam brže rasti

stocksnap.io
Devojka sa dugom kosom

Možete koristiti ovaj šampon umesto običnog i uživati u njegovim trajnim efektima.

U slučaju da želite da se rešite proizvoda koji sadrže razne hemikalije, sad ćemo vam pokazati način da pripremite svoj prirodni šampon koji će vam pružiti neverovatne rezultate i učinite da vam kosa raste brže.

Ovaj šampon možda neće stvarati penu kao ostali šamponi, ali vremenom ćete se navići na to i njegovi efekti će vas sigurno naterati da ga odaberete i pored komercijalnih proizvoda za kosu.

Uzmite malu posudu, pomešajte sodu bikarbonu i vodu u razmeri 1: 3, a zatim prilagodite količinu prema dužini vaše kose, tako da u slučaju da imate dugu kosu, pomešajte tri kašičice sode bikarbone sa devet kašičica vode. Posle toga, možete ga naneti na suvu ili mokru kosu, počevši od korena do krajeva kose, i ostaviti da deduje do tri minuta, pa isperite toplom vodom.

Ono što treba još da uradite je sledeće: isperite kosu još jednom pomoću jabukovog sirćeta. Izmešajte jedan deo s četiri dela vode, a možete dodati i neko eterično ulje kako biste poboljšali miris. Nagnite glavu unazad da biste zaštitili oči od sirćeta i isperite kosu još jednom.

2024 © - Vesti online