Petak 31.05.2019.
22:02
Vestionline

Meč Veljka Ražnatovića prati i Slobodan Radanović (FOTO)

ATAImages
Veljko i njegov protivnik u ringu

Veljko Ražnatović po sedmi put zaredom ušao iu ring, u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu. Veljkov protivnik večeras je Petar Mrvalj iz Čapljine.

U hali će biti postavljene humanitarne kutije Udruženja "Uvek sa decom", koje vodi brigu o deci oboleloj od raka sa IORS u Beogradu, gde će svi prisutni moći da daju prilog za pomoć.

ATAImages
Anastasija i Ceca

Iz prvih redova meč prate Ceca Ražnatović, Anastasija, Bogdana Rodić buduća veljkova supruga i popularni pevač Slobodan Radanović.

ATAImages
Slobodan Radanović

Ali, pored Ražnatovića, ne treba zanemariti i ostale borce. Jedan od njih je i Marko Nikolić, koji se bori za mediteransku titulu sa Italijanom Adrijanom Seperandijem, ali i legenda srpskog boksa Boban Filipović, naš najbolji borac u teškoj kategoriji, koji će se ovom prilikom oprostiti od plemenite veštine.

ATAImages
 

Veljko ima duel sa Hrvatom Marinom Golešom, koji je tokom karijere ostvario skor od 24 slavlja i četiri poraza (osvajač pojasa u verzijama WBF i WBA), a ta borba biće centralni događaj večeri.

ATAImages
 

- Čast mi je što se opraštam u svom gradu, pred porodicom i prijateljima. Nadam se osvajanju titule odlasku u zasluženu penziju u velikom stilu, iako je rival ozbiljan, što govori njegov skor. Zajedno sa svojim timom, idem na pobedu - rekao je Filipović, koji je u martu gostovao u Beču gde je boksovao protiv čuvenog Denija Vilijamsa.

Filipović u kariijeri ima skor od 25 pobeda i samo taj jedan poraz, uz amaterski skor 14/14, kao i pet profi mečeva koji nisu verifikovani. Sutra se bori za WBC titulu sveslovenskih zemalja.

Pored Filipovića, Nikolića i Ražnatovića, u ring će od naših boraca i Nikola Sjekloća i Vladan Babić.

2024 © - Vesti online