Četvrtak 30.05.2019.
18:54
Vestionline

Milenković meta Atletiko Madrida

EPA
Nikola Milenković u dresu Fiorentine

Iskusni Portov štoper već je kaparisan za 20.000.000 evra kao direktna zamena za Dijega Godina, a Atletiko sad traži igrača koji će imati ulogu kakvu je donedavno imao Lukas Ernandez. Traži se defanzivac koji može da pokrije više pozicija u timu bez problema, a prvo ime je - Nikola Milenković. 

Popularni Bleki je karijeru počeo kao štoper, a na insistiranje Stefana Piolija je u Fiorentini zaigrao na mestu desnog beka gde je i ostao do kraja sezone. To je ono što timu sa Vanda Metropolitano treba jer je i Huanfran otišao, a priča se i o odlasku Stefana Savića.

Atletikovi skauti posmatrali su Milenkovića na stadionu Artemio Franki protiv Milana, gde je igrao kao štoper, ali tada po oceni italijanske štampe nije ostavio dobar utisak, uz opasku da je bolji na mestu beka.

Atletiko Madrid ima novca, samo od prodaje Lukasa Ernandeza je zaradio osamdeset miliona evra. Takođe, po italijanskim medijima kruži priča da bi Fjorentina prihvatila ponudu od 50.000.000 evra za konačno “da” u slučaju Milenković.

2024 © - Vesti online