Četvrtak 30.05.2019.
10:00
Vestionline

Ibrahimović daje na znanje na zamišljenom dobošu: Vratio sam se (VIDEO)

Tanjug/AP
Ibrahimović posle gola podelio radost sa saigračima

Galaksi se raduje drugoj uzastopnoj pobedi u gostima. U prvoj, protiv Orlanda (1:0), Zlatan Ibrahimović (37) nije učestvovao jer ga je MLS liga kaznila s dve utakmice zabrane igranja zbog obračuna s golmanom Njujorka.

Čim se vratio u tim, zatresao je mrežu. Tim iz Los Anđelesa je savladao i Sporting iz Kanzasa (2:0), a švedski veteran je u 86. minutu potvrdio pobedu desetim pogotkom u sezoni (s 15 ispred njega je samo Meksikanac Karlos Vela iz gradskog rivala Los Anđelesa). 

Gol je obeležio u stilu rok bubnjara, a "drams" mu je bio motiv i da se oglasi na Tviteru.

U Istočnoj konferenciji vodeći Di-Si junajted je posle preokreta imao pobedu u šakama kao domaćin Čikagu, ali je tim našeg trenera Veljka Paunovića odneo bod - 3:3. Gosti su izjednačujući pogodak dali u drugom minutu nadoknade vremena pošto je kostarikanski half Fransisko Kalvo savladao golmana na povratnu loptu nemačkog asa Bastijana Švajnštajgera u kazneni prostor Junajteda.

Ceo meč su odigrali i Aleksandar Katai (Čikago) i legenda engleskog fudbala Vejn Runi, najbolji strelac prestoničkog tima. Gol za vođstvo Čikaga s 2:0 postigao je Dušan Mihailović, igrač sredine terena koji je naše gore list.

2024 © - Vesti online