Sreda 29.05.2019.
12:45
Vestionline, svet.rs

Brena i Boba se sele u novu kuću, a ovo je vrtoglavi iznos sadašnje nekretnine

ATAImages
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Folk zvezda i bivši teniser “karingtonku” imaju od ’90-ih godina prošlog veka, ali je ista za njih sada postala prevelika. Naime, Filip Živojinović se zvanično odselio kada je sa Aleksandrom Prijović pazario kuću u kojoj sada žive sa sinom Aleksandrom, iako je i pre toga živeo sa njom u stanu na Voždovcu.

S druge strane, onaj koji je takođe napustio porodično gnezdo jeste Stefan Živojinović, Brenin i Bobin zajednički sin, koji je kupio stan u kojem živi sam.

Takođe, i drugi sin ovog para – Viktor – uskoro planira da započne život sam pod svojim krovom.

instagram/viktorernest
Viktor i Stefan Živojinović (Foto: Arhiva)

Kako se priča, da je vila na prodaju Brena i Boba još nisu oglasili ni u jednoj agenciji, ali su prijateljima rekli da “razglase”. U međuvremenu, njih dvoje uveliko traže novi dom, ali ne na Bežanijskoj kosi.

Naime, po Breninoj želji par će verovatno novu kuću kupiti na Dedinju ili Senjaku, pošto se Breni taj kraj uvek sviđao.

– Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti delovi grada nego ovaj u kojem stanuje. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san. Nova kuća koju budu kupili biće znatno manja, ne više od 300 kvadrata – ispričao je izvor Kurira.

Podsetimo, Brena je nedavno i rekla da im je vila na Bežanijskoj kosi postala prevelika.

– Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite s roditeljima posle dvadeset i druge, treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj – kazala je Brena.

2024 © - Vesti online