Četvrtak 30.05.2019.
11:00
D.T.

Lepršali zastava i kolo "Kruga"

D.T.
UMEĆE: Folkloristi Akademije Krug

Novi-stari predsednik je već uspeo da vrati u klub, angažovanjem jednog od najboljih učitelja folklora i koreografa Gorana Nikolića, koji je već promovisao Akademiju. Nikolić nije ni časa časio, na veliku radost članova i prijatelja SNO odmah je pokazao da će učestvovati u svakoj akciji, pa se sa tek formiranim "Krugom" pojavio i na prošonedeljnom pikniku.

D.T.
POZIV NA SVEČANOST: Istaknuta zastava Srbije

Znak da se nešto događa na imanju Odbrane bila je visoko podignuta srpska zastava, ali i pojačan saobraćaj u tom predgrađa Sidneja. Mali parking kluba bio je popunjen već od jutarnjih sati, pa su se mnogi posetioci snalazili parkirajući vozila u obližnje ulice. Gužva, međutim, nije omela nekoliko stotina posetilaca, među kojima su bili i roditelji dece koja su želela da se pokažu u novoj školi. U sali je svirao orkestar narodne, dok se iz sporednih prostorija širio miris pečenja i specijaliteta s roštilja, koje su gosti poručivali.

A onda je krenuo "Krug" u kolo koje je izazivalo razdraganost igrača i odobravaje i aplauze publike.

D.T.
DRUŽENJE: Drugari iz Aranđelovca

- Veoma sam zadovoljan. Posle sedam godina ponovo sam se prihvatio dužnosti u Odbrani, a veliki trud oko ponovnog uspostavljanja folklora već daje rezultate. Nadam se da će iz dana u dan biti sve bolje. Došli smo i na ideju da uskoro u klubu održimo Šumadijsko veče.

D.T.
 

O svim detaljima obavestićemo javnost na vreme preko "Vesti" - istakao je predsednik Grubišić, koji je ovih dana imao dosta kontakata s gostima kluba.

Nikolić zadovoljan odzivom dece

D.T.
Narodni orkestar napravio štimung

Goran Nikolić se obratio sa bine i prisutnima u nekoliko rečenica onima koji još nisu čuli za njegov angažman u klubu objasnio da nastavlja s radom u SNO i da mu pričinjava zadovoljstvo što već ima solidan broj dece koju će obučavati.

2024 © - Vesti online