Sreda 29.05.2019.
11:00
M. Ninović - Vesti

Srećna slava, Sinđelići!

M. Ninović
 

Inače, Sinđelić još od davne 1987. godine kad je tadašnji predsednik, pokojni Andrija-Aca Sofranić sa svojom upravom i utemeljivačima za klupskog zaštitnika odredio Svetog Nikolu, poštuje i čuva tradiciju. A, ona će se trajati sve dok klub Sinđelić bude postojao.

Klub je u sredu očekivano eliminisan iz FFA kupa, a potom doživeo i prvenstveni porazm, ali ta dva rezultatska kiksa nisu promenila niti pokolebala ambicije klupske uprave i članova.

Finansijska situacija u klubu je stabilna, mnogi kažu su poslednje dve godine najbolji period od osnivanja jer je klupska kasa uvek puna, što nikada ranije nije bio slučaj.

Uz to, "Sinđa" je pre skoro dve godine dobio svoj krov nad glavom, klub sjajno posluje, a i rezultati na terenu su izuzetno pozitivni, pa se može konstatovati da je reč o trenutno zaista stabilnom klubu kome se smeši lepa i uspešna budućnost.

M. Ninović
Sve po redu i običajima: Gosti su dočekani žitom

Što se tiče slave, prošlogodišnje domaćinstvo je od Srđana Jankovića ove godine preuzeo Žarko Pejković, koji je sa svojom suprugom Vesnom i porodicom u pravom smislu reči ugostio brojne goste. Ukratko, poseta je bila sjajna, a atmosfera prava slavska. Obred sečenja slavskog kolača obavio je, kao i više godina unazad, sveštenik otac Borivoje Petrović.

Recimo i to da je muzički orkestar Dragana Milosavljevića celo popodne zabavljao goste bez trenutka pauze.

M. Ninović
Orkestar Dragana Milosavljevića

Želje oca Bore

Popularni otac Boro na kraju je održao kratak govor, poželeo upravi, članovima i fudbalerima dobro zdravlje, uspeh u poslovanju, posebno naglasivši igračima da se maksimalno bore za klupske boje koje nose.

Prisutnima se obratio i predsednik Pace Šišmanović, koji se svima zahvalio što su došli, istakavši ovom prilikom zahvalnost sponzorima što svesrdno pomažu klubu.

Ručak prva liga!

Slavski ručak je, rečeno fudbalskim žargonom, bio 'prva liga', po receptu novog klupskog kuvara. Supa od povrća, dve vrste salata, sarma, po običaju praseće pečenje i za dezert bezbroj vrsta kolača, koje su većinom napravile naše domaćice.

Piksi novi domaćin

Za domaćina slave naredne godine obavezao se Miljan Talj, u Sinđeliću poznatiji po nadimku - Piksi.

2024 © - Vesti online