Ponedeljak 27.05.2019.
19:15
Vestionline

Vučić u Skupštini: Ne bude li kompromisnog rešenja, samo čekajte napade Albanaca

Tanjug
Aleksandar Vučić

Dragan Marković Palma Vučiću: Ja vam se divim

Zatim je počela rasprava u Skupštini. Za reč se prvi javio poslanik JS Dragan Marković Palma koji je imao samo reči hvale za ono što radi Vučićeva vlast. Ja vam se divim, rekao je Marković koji je dodao da će glasati za ovaj izveštaj ako bude glasanja. Izdržao je 12 rundi na nogama i nije pao, ocenio je.

- Ivica Dačić se bori s Pacolijem, on nosi pare u džakovima, a on samo svesku, bori se istinom i pravdom - rekao je Marković.

Vučić je pri kraju govora rekao da je "došao da kaže istinu".

- Na tom istom Kosovu smo mogli i tek možemo da pobeđujemo. Svi oni koji govore o sopstvenom junaštvu, a to su dokazivali time što su boljima i vrednijima od sebe govorili da su izdajnici - svi oni ni u okviru sopstvenog naroda ni u međunarodnoj  zajednici, ne mogu o tome da govore - naveo je on

"Ne budemo li pristali na kompromis, izgubićemo sve"

- Dok sam predsednik Republike, daću sve od sebe, ukoliko ukinu takse, da pronađemo kompromisno rešenje, gde se voditi računa o bezbednosti našeg naroda, zaštiti imovine, ali i vitalnim interesima Srbije - rekao je srpski predsednik i dodao:

- Moguće je da do kompromisa ne dođemo uopšte, u narednih pet ili deset godina, i to bi imalo katastrofalne posledice i po Albance i po Srbe. Ne bude li kompromisnog rešenja, samo čekajte napade Albanaca, sve su nervozniji - ponovio je.

2024 © - Vesti online