Ponedeljak 27.05.2019.
13:00
D. Timarac - Vesti

Miloš Ninković i u Bonirigu slavio titulu

D.T
 

Minulog petka popularni Nine bio je specijalni gost večeri u Sportskom klubu u Bonirigu, gde se okupio veliki broj gostiju koji su želeli da ga pozdrave, čestitaju, fotografišu se i nazdrave s njim.

- Došao sam u Bonirig da se opustim posle završetka duge i uspešne sezone, da se vidim sa prijateljima i proslavim titulu s našim ljudima. Zahvalan sam svima jer znam koliko me podržavaju. Srpska zajednica u velikoj većini navija za Sidnej i to mi pruža još veće zadovoljstvo. Bez njih ništa ne bi bilo isto i svaki uspeh je lepši kad znaš da si njime obradovao i svoje sunarodnike - kaže Ninković.

D.T
 

Miloš je uvek rado viđen gost u Bonirigu, gde se domaćini uvek srdačno trude da se velika fudbalska zvezda oseća kao kod svoje kuće.

-  Uvek kad mi to obaveze dozvoljavaju dođem ovde u naš klub. U Bonirigu se zaista lepo osećam, svi su ljubazni i atmosfera je kao da sam kod nas u Srbiji. Dobar je osećaj sresti se s našim ljudima, razgovarati s njima, čuti srpski jezik... Klub u Bonirigu je od velikog značaja za našu zajednicu, mesto gde ljudi mogu da se okupljaju, druže, neguju kulturu i tradiciju, slušaju našu muziku, gledaju pozorišne predstave, folklor i naravno da navijaju za Orlove - kaže "desetka" Sidneja.

D.T
 

Možda jednom u dresu Orlova!

Ninković je u Bonirigu bio u društvu takođe nekadašnjeg fudbalera Miše Radovića koji već godinama živi u Sidneju, a zadržao se i u dužem razgovoru sa ljudima iz Belih orlova.
Predsednik kluba Nikola Jugović, član najuže uprave Nikola Pozder i jedan od najboljih igrača Boniriga Goran Šubara dočekali su specijalnog gosta, a kako saznajemo, prvi čovek srpskog fudbalskog kluba iskoristio je priliku i da predloži Milošu da jednog dana obuče crveni dres Boniriga.

D.T
 

- Tako nešto za sada nije moguće. Imam još godinu dana ugovora sa Sidnejem i fokusiran sam na nove uspehe i trofeje s klubom. Ali, u budućnosti - ko zna... Sve je moguće - s osmehom je rekao Ninković i poželeo Belim orlovima da se što pre vrate u Premijer ligu Novog Južnog Velsa gde, kako je rekao, kvalitetom i renomeom kluba i pripadaju.

2024 © - Vesti online