Nedelja 26.05.2019.
13:31 >> 13:36h
Vestionline

Zvezda na Pirinejima našla štopera i napadača (VIDEO)

twitter.com/
 

Zvezdini skauti su posebno aktivni na području Pirinejskog poluostrva, i dogovorili dolazak novog štopera, Španca Alehandra Galvesa iz Rajo Valjekana, koji bi na "Marakanu"  došao bez obeštećenja.

Od Galvesa se očekuje da preuzme komandu nad odbranom Zvezde jer je realan odlazak kapitena Vujadina Savića, dok se Nemanja Milunović nije nametnuo koliko se očekivalo po dolasku iz Belorusije. Osim njega, Zvezda bi konkurenciju u odbrani trebalo da pojača i štoperom niškog Radničkog Radovana Pankova, o čemu se već duže vreme priča.

Što se tiče napada, Zvezda je navodno zainteresovana za Tomanea, 26-godišnjeg golgetera Tondele.

Toman je protekle sezone postigao 12 golova uz 6 asistencija u portugalskoj Premieiri prošle sezone, a između ostalih dva puta je tresao mrežu lisabonskog Sportinga.

Specijalizovani fudbalski portal Transfermarkt procenjuje njegovu tržišnu vrednost na milion evra, ali se spekuliše da bi Zvezda mogla da ga dovede za upola manje novca, uz procenat od naredne prodaje.

Bivši mladi reprezentativac Portugala je pre Tondele igrao za Aruku, Panatolikos, Vitoriju Gimaraeš, Duizborg i nižerazredni Limainos, a ponikao je u omladinskom timu Boavište.

Zvezda će predstojećeg leta morati da kupi napadača jer je izvesna prodaja mladog Dejana Joveljića, te dokazanih golgetera Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija.

2024 © - Vesti online