Nedelja 26.05.2019.
18:00 >> 10:38h
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Nevolje ne daju mira

Lična arhiva
Bolest i samoća verni pratioci: Rada Simić

Zlokoban pad i slomljena noga, uzrok su još većih nevolja, jer iz postelje ne može već više od dva meseca. Noga nikakako da zaceli, kao ni rana. Uzevši u obzir i to da skoro celu penziju daje na dažbine, odlučeno je da pomenutu donaciju koju je naš verni čitalac Poma Majih iz Australije izdvojio za nekoga od štićenika Humanitarnog mosta, ode upravo u Radine ruke, kako bar ne bi gladovala.

- Molim vas da se od srca zahvalite tom dobrom čoveku. Već me je napustila svaka nada i sva snaga. Nema dana, a da ne pomišljam na najgore, ali znam da je sve božja volja, a protiv nje se ne može. Na mene, osim dobrih ljudi, nema ko da misli, ko da mi pomogne kada mi je najgore. Tako je i sada. Samoća, bolest najteža su kombinacija. Samo zahvaljujući dobrim ljudima još sam u životu - rekla je Rada Simić, kojoj naši verni čitaoci pomažu da preživi već više od godinu dana.

Podsećanja radi, obolela je od karcinoma bešike, koji se kasnije proširio na ostale unutrašnje organe, a kada joj je bešika odstranjena, kao i reproduktivni organi, na stomak joj je izvedena stoma. Pored toga ima brojne zdravstvene probleme s kičmom, vidom, ali i s visokim šećerom. Situacija je sve teža kako vreme i godine odmiču, a ona sve nemoćnija.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online