Nedelja 26.05.2019.
10:42
B. Paunović

Fran Perea u punom Kolarcu priredio veče za pamćenje (VIDEO)

Vestionline
Fran Perea održao nezaboravan koncert u Beogradu

Posle koncerta u Novom Sadu u četvrtak, umetnik koji dolazi iz Španije oduševio je i publiku u Beogradu koja je uživala u dobro poznatim kompozicijama kao što su „La vida reves“, „Voy a pensar en ti“, „Punto aparte“, ali najveće oduševljenje je izazvala naslovna numera iz serije „Seranovi“ („Los Serrano“) po kojoj je Fran i postao poznat (u seriji je igrao Markosa).

U jednoj pesmi binu je sa njim delila i Lana, devojka koja je otpevala sa njim duetsku pesmu „Mi caballito de mar“. U sali se među posetiocima mogao čuti španski jezik, što je ceo događaj učinio jedinstvenim.

Vestionline
Fran Perea sa gošćom na bini

Perea je izašao na binu zajedno sa bendom, pa su se pored njih četvorice na bini našao i kolega koji je imao zadatak da publici koja ne razume španski jezik, slikama na video bini dočara numere. Odlično osmišljena novina u odnosu na prethodni nastup u Beogradu govori da mu je stalo da publika u prestonici Srbije oseti duh Španije.

Koncert je trajao nešto više od sat vremena, a po završetku posetioci su mogli da kupe njegov CD kao i knjigu „Reč putuje“ („Viaja la palabra“).

S obzirom da mu je ovo drugi koncert u Beogradu, odnosno četvrti u Srbiji, fanovi očekuju da nastavi tradiciju i sledeće godine ponovo uživa u njegovom jedinstvenom nastupu.

2024 © - Vesti online