Petak 24.05.2019.
09:52
Vestionline

Nakić je "naš"

twitter.com/
 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, ne koristi društvene mreže često, ali sada je imao povod!

Do četvrtka uveče "tvitnuo" je pet puta u 2019. godini, od toga jednom da čestita Novaku Đokoviću na osvajanju Australijan opena u januaru.

Ali, ovog puta imao je lep i važan povod ne samo za "tvit", već i sliku.

- Sve čestitke, sine... čekamo te.

Legendarni jugoslovenski i srpski košarkaš, danas selektor reprezentacije Srbije, čestitao je 17-godišnjem Mariju Nakiću na važnom životnom izboru. Sin Đorđevićevog saigrača iz slavnih dana u Partizanu, Iva Nakića, odlučio se da u budućnosti nosi dres Srbije.

Rođeni Beograđanin napuniće 18 godina za 22 dana, 14. juna, i ovo proleće bilo je presudno u tom smislu, jer je mladog asa Real Madrida - najkorisnijeg igrača nedavno odigranog finalnog turnira Evrolige za juniore - konstantno zvao i Košarkaški savez Hrvatske.

Ivo Nakić, trostruki osvajač Evrolige sa Cibonom i Partizanom, rođen je u Rijeci pre 50 godina. Njegov talentovani sin imao je pravo (i poziv) da nastupa i za Hrvatsku i za Španiju i za Srbiju, ali se odlučio za "orlove" posle razgovora sa Saletom Đorđevićem.

Nešto kasnije, i Mario je "tvitnuo":

- Hvala puno selektore.

Odličan posao Košarkaškog saveza i selektora Đorđevića!

2024 © - Vesti online