Četvrtak 23.05.2019.
13:16
Vestionline

Whitesnake definitivno na stadionu Tašmajdan 27.juna!

Promo
 

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

''Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!'' naglašava čuveni pevač David Coverdale.

Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova ''Here I Go Again'', ''Is This Love'', ''Fool For Your Loving'' i ''Ain't No Love In The Heart Of The City'', izvesti i numere sa novog albuma ''Flesh & Blood'' – ''Shut Up And Kiss Me'', "Trouble Is Your Middle Name'' i ''Hey You, You Make Me Rock''.

Promo
 

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Izvinjavamo se svim fanovima Whitesnakea u Srbiji zbog novonastale situacije i nadamo se da se vidimo u Beogradu 27.juna 2019.

Ulaznice za Whitesnake koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sledećim kategorijama:

-         Fan pit: 3.500,00 RSD

-         Parter: 2.500,00 RSD

-         Tribine: 2.500,00 RSD

2024 © - Vesti online