Četvrtak 23.05.2019.
11:35
M.Ganović

Festival ''Sladak život'': Šta Vas sve očekuje za vreme slatkog vikenda

Promo
 

Ceremonija otvaranja u Sali Amerikana, najaviće festival. Tokom ceremonije govoriće Dragan Ambrozić, glavni odgovorni urednik Doma omladine Beograda i Srba Jovanović, suosnivač Festivala Sladak život.

Festival će biti otvoren  u subotu do 21h, a u nedelju do 20h, tokom kojeg će biti predstavljeni najrazličitiji slatkiši i poslastice. Spisak izlagača je raznovrstan i na štandovima će se naći razni kolači i torte, sladoledi, džemovi, namazi, čokolade, ali i slatki likeri. Kombinacije koje ćete imati prilike da vidite, probate i kupite ne vidjaju se svakog dana. Na festivalu će se naći i modle za oblikovanje kolača, kao i drvena kuhinjska galanterija, nameštaj. Detaljan spisak izlagača pogledajte ovde.

Posetioci će prisustvovati predavanjima i prezentacijama nekih od izlagača. Oba dana od 13h ljubitelji slatkiša moći će da saznaju sve o medenjacima, kroz radioniu BB kolačića. Sledeća prezentacija održaće se pod nazivom ''Koliko voća staje u 1 teglu'' koju će predstaviti Quince M&D. Još jedno zanimljivo predstavljanje očekuje posetioce festivala, a to je ''Slatki Aguarini rituali'' - Umetnost uparivanja čokolade i vina tokom kojeg će biti reči o aromama u čokoladi i vinima, njihovom uparivanju, načinu na koji se uživa u ovoj predivnoj kombinaciji. Za kraj je zamišljena mala degustacija nekih od čokolada.

Cena ulaznice biće 250dinara, dok će za decu do 10 godina ulaz biti besplatan

Vesti-online u saradnji sa organizatorima dele karte za sladak vikend! Više o tome pogledajte ovde.

2024 © - Vesti online