Sreda 22.05.2019.
12:37
Vestionline

Fudbaler iz Srbije odlučio da igra za Kosovo

Twitter
Arton Zekaj ubuduće će nastupati u dresu tzv. Kosova

- Sada zvanično možemo da potvrdimo da će Arton Zekaj igrati za tzv. Kosovo počevši od sledeće sedmice i naći će se u sastavu U 21 selekcije za mečeve u junu - stoji na Tviter nalogu.

Arton Zekaj je fudbaler koji je trenutno član Lila, a fudbalsku školu je učio u Partizanu i OFK Beogradu. Potvrdio je da je dobio poziv.

- Imam poziv Kosova i tražili su da igram za njih. Igraću za one koji me više žele. Hteo bih da nastavim tamo gde sam stao u mlađim reprezentativnim kategorijama, ali ako me ne žele, tu ne mogu ništa da uradim. Ako bih mogao da biram, igrao bih za Srbiju, tu sam rođen, odrastao, prošao sve reprezentativne selekcije … Bio sam na raspolaganju selektorima, ali poziva nije bilo. Ne znam šta se tu desilo. Pozvao me selektor Ilija Stolica i saopštio da želi da proba neke druge igrače za jedno reprezentativno okupljanje, ali da računa posle toga na mene. Međutim, ostao sam bez poziva i na narednim akcijama. Da li su u pitanju neke kombinacije selektora ili nekih drugih ljudi, to ne znam, ali ne mene se više nije računalo - rekao je Zekaj.

2024 © - Vesti online