Sreda 22.05.2019.
15:06
Vestionline

Poraz i pobeda Orlova

Lična arhiva
Komandant odbrane: Vedran Cupać

Dobra igra u prvom poluvremenu i nekoliko propuštenih šansi, nažalost, bilo je sve što su naši fudbaleri uspeli da pruže. Fizički superiorniji gosti odneli su ceo plen iz Lensvejla, trijumfujući nad našim timom - 2:0.

Popravni meč je bio proteklog vikenda kad su Orlovi rutinski savladali hrvatsku ekipu Sidnej juniors rezultatom 3:0. Sledeće nedelje Orlovi će biti gosti ferfildskih Bulsa.

Poziv na klupsku slavu

Sledeće subote FK Orlovi iz Sidneja proslaviće klupsku slavu Svetog Nikolaja mirlikijskog čudotvorca, poznatog u narodu kao letnji Sveti Nikola. Naime, Orlovi su registrovani na dan Svetog Nikolaja.

Slavlje će se održati u Srpskom centru u Bonirigu sa početkom u 18.00, a sečenje slavskog kolača je zakazano za 20.00. Čelnici Orlova pozivaju sve igrače, navijače i simpatizere da im se pridruže u velikom slavlju.

Beograd niže pobede

Drugi srpski predstavnik u Premijer ligi FK Beograd bio je Horsli Park Junajteda, koji je osvojio nova tri boda pobedivši sa 2:1.

Strelci za Beograđane bili su Dejan Kožul i Stefan Vranković. Sledećeg vikenda na programu je derbi u kojem će sada drugoplasirani Beograd ugostiti lidera Kemps krik.

Lična arhiva
Strelac gola Dejan Kožul
2024 © - Vesti online