Sreda 22.05.2019.
11:35
I. Subić

Milošević: Neka pobedi bolji, Milojević: Želimo Kup posle sedam godina

MN Press
Zajednička konferencija "Večitih rivala" pred finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće novi meč, ovog puta u finalu Kupa Srbije.

Tim iz Ljutice Bogdana osvojio je proteklog vikenda titulu u Superligi Srbije, pa se nadaju da će uvećati sreći i obradovati navijače još jednim trofejem u Kupu Srbije.

Na zajedničkoj konferenciji dva kluba govorili su treneri Vladan Milojević i Savo Milošević.

- Čeka nas velika utakmica, najveća u Srbiji. Utakmica direktno odlučuje o trofeju i zato ima posebnu težinu i neka pobedi bolji. Trofej može da nam donese lakši kalendar u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dve nedelje bi nam mnogo značilo, ali je trofej najveći motiv. Svaka ekipa ima svoje razloge da hoće da pobedi, mi ćemo uraditi sve da naši razlozi prevagnu. Očekujem dobar meč. Dobro je da se priča o fudbalskim stvarima u poslednje vreme i dobro ja da naša dva najveća kluba igraju u finalu. Neka pobedi bolji. Znate svi da imamo vrlo malo vremena za pripreme i značilo bi nam da počnemo pripreme dve nedelje kasnije - prvi se obratio šef struke crno-belih Savo Milošević.

Reč je posle njega dobio i čuvar mreže Vladimir Stojković.

- Najbitnija utakmica sezone za nas. Čestitam Zvezdi na tituli i svemu u ovoj sezoni. Očekujem spektakl na terenu i na tribinama.

MN Press
Pehar i medalje - Kup Srbije

Trener crveno-belih podsetio je da je želja tima da osvoji duplu krunu.

- Ove sezone je cilj dupla kruna, želimo Kup posle sedam godina. Posebna utakmica za nas, maksimalno smo motivisani, nadam se da će navijači doći u velikom broju. Prvi cilj smo ostvarili. Želeli smo i prošle godine, a i dugo nismo imali priliku da se borimo za kup. Činjenica da dugo vremena nismo osvojili duplu krunu nam daje motiv. Nije ovo utakmica za bodove, maksimalno smo motivisani, daćemo sve od sebe. Nismo rasterećeni ni na treningu, a pogotovo ne pred derbi. Razmišljamo samo o pobedi i peharu. Ne razmišljamo ni o umoru ni o dugoj sezoni, imamo ogroman motiv - rekao je Milojević.

Sve to je potvrdio i Vujadin Savić.

- Imali smo fenomenalnu sezonu koju želimo da krunišemo duplo krunom i pobedom nad ljutim rivalom.

Utakmica se igra u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 19 časova.

2024 © - Vesti online