Utorak 21.05.2019.
13:40
Vestionline

Vučić najavio u Novom Sadu: Žestok udar na kriminal

Tanjug
Aleksandar Vučić na promociji novih pripadnika MUP-a

- U Novom Sadu održavamo ovu svečanost upravo zašto što će jedan od žestokih udara događati upravo u ovom gradu, gde ćemo pokazati građanima da možemo da ih zaštitimo od onih koji bi da ugrožavaju budućnost naše dece - rekao je Vučić u svom govoru.

Istakao je da će država nastojati da oni koji su prvi kada je reč o bezbednosti nikada više ne budu poslednji po onome što država daje. On je obećao veće plate, kao i bezbedniji život pripadnika policije i njihovih porodica, jer oni daju državi što je najteže dati.

Vučić je poručio mladim policajcima da danas započinju posao koji je najvažniji u svakom društvu, pa i našem, koji znači da će raditi i uvek biti prvo za druge, pa tek onda za sebe. On je istakao da je biti policajac jedna od najlepših stvari na koje može neko da se odluči i izrazio uverenje da su njihove porodice ponosne, i da će oni sa ponosom nositi njihovo ime i prezime čuvajući ugled ne samo svoje porodice, već svakog građanina u državi u celini.

Vučić je izjavio i da je ponosan na našu policiju i vatrogasce.

- Ali, uvek može da se postigne više i mora bolje - rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu, gde su promovisane tri nove klase pripanika MUP-a.

Dodao je da je uveren da će policajci i vatrogasci biti još više motivisani, pošto će imati sve veća primanja.

- Verujem da će dati sve od sebe da uspesi policije i vatrogasaca budu još veći. Oni jesu naš ponos. Rade jedan od natežih poslova, mnogo toga od njih zavisi, bezbednost i sigurnost i zato je važno da budu školovani, obučeni i dobro opremljeni - zaključio je Vučić.

2024 © - Vesti online