Ponedeljak 20.05.2019.
12:46
Vestionline

Srpske firme na Sajmu nameštaja i enterijera INTERZUM u Kelnu

Facebook/Interzum
Sajam nameštaja i enterijera Interzum (Foto: Arhiva)

Drvna industrija prepoznata je kao jedna od četiri prioritetne industrijske grane sa najvećim potencijalom za rast i razvoj, pa je sajam "Interzum 2019" prava prilika za predstavljanje domaćih proizvođača parketa, prozora i vrata, kao i proizvođača građevinskih elemenata od drveta i delova nameštaja. Podrška članicama u procesu internacionalizacije poslovanja, otvaranje novih tržišta i pronalaženje kupaca, jedan je od prioriteta Privredne komore Srbije.

Na nacionalnom štandu Srbije proizvodni program predstaviće šest kompanija: S.C.S. PLUS Knjaževac, čiji proizvodni program obuhvata sedišta, naslone, školjke, ploče, delove nameštaja, SUNCE MARINKOVIĆ, Kragujevac, proizvođač visokokvalitetnih prozora i vrata, TARA Concept, Kragujevac koja se bavi izradom luksuznih podnih i zidnih obloga; TOPWOOD Beograd, proizvođač pločastog materijala i nameštaja, kao i vrhunske stolarije od drveta; ZVEMIL, Bajina Bašta, proizvođač otpresaka od bukovog i topolovog blind furnira i ENTERO, Nova Pazova čija je delatnost opremanje enterijera poslovnih prostora i stambenih objekata.

Sa ciljem što bolje pripreme kompanija koje prvi put izlažu na sajmu u Kelnu, SIPPO je angažovao konsultanta koji je izabrao kompanije na osnovu proizvodnog programa i kapaciteta.  U sklopu priprema za što kvalitetniji sajamski nastup, nemački stručnjaci koje je angažovao SIPPO u martu su obišli sve izlagače i pomogli u odabiru uzoraka kojima će se kompanije predstaviti na vodećem svetskom sajmu namenjenom dobavljačima iz oblasti drvne industrije.

INTERZUM  (www.interzum.com) predstavlja vodeći svetski sajam nameštaja i enterijera, namenjen dobavljačima u drvnoj industriji. Održava se svake druge godine i može se pohvaliti velikim brojem dogovorenih poslovnih aranžmana. Prostire se na 187.000m² u 10 izlagačkih hala i okuplja više od 1.700 izlagača iz 60 zemalja, a obiđe ga više od 69.000 posetilaca.

Nacionalni štand Srbije, veličine 72m² nalazi se u Koelnmesse hali.

2024 © - Vesti online