Nedelja 19.05.2019.
15:55
Vestionline, svet.rs

Nakon 3 godine veze - raskid!

instagram/ radojicic_aleksandar
Aleksandar Radojičić i Ceca Živojinović

Kako se spekuliše, razlog za to su bila česta putovanja i daljina s obzirom na to da manekenka sve više vremena provodi u Americi zbog poslovnih obaveza, a Aleksandar sve manje može da putuje zbog glumačkih angažamana u našoj zemlji i u regionu.

– Aleksandar i Ceca su zaista bili zaljubljeni do ušiju, ali daljina je učinila svoje. Shvatili su da im u poslednje vreme ne ide i dogovorili su se da prekinu ljubavnu vezu. To se desilo pre mesec i po dana, ali još nisu rekli svim prijateljima – kaže izvor blizak paru.

Ono što je interesantno i nije baš uobičajeno kada su raskidi u pitanju, posebno oni sa javnim ličnostima, jeste da su ostali u dobrim odnosima, te da jedno drugo i dalje prate na Instagramu.

– Aleksandar i Ceca su imali lepu vezu, pa je i raskid prošao bez velike pompe. Jednostavno, dogovorili su se da je najbolje da se raziđu i da budu prijatelji. Nisu konfliktne ličnosti i veruju da će im to poći za rukom – objašnjava izvor.

Aleksandar je ranije govorio da emotivne probleme prevazilazi uz razgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Dec 30, 2018 at 8:41am PST

– Što se tiče toga, da li je mene lako voleti, samo ću reći da nisam lak. Ne posećujem niti kafanu, niti psihijatra. Svaki emotivni problem pokušavam da prebrodim razgovorom, ali nakon toga psihijatar je potrebniji drugoj strani nego meni – pričao je ranije Radojičić.

On nije uvek bio rečit kada je ljubav u pitanju, a za to je imao razlog.

– Naravno da promovišem ljubav u svakom smislu. Ljubav prema detetu, ljubav prema prijatelju, prema devojci. Ne stidim se tih stvari. Ali ne volim mnogo da pričam o svojoj vezi, jer onda tu dolazi mnogo pitanja: da li su još zajedno, kako im je u vezi i slično. To je nebitno. Te stvari su promenljive, a onda skrećemo sa neke suštine – rekao je jednom prilikom glumac.

Inače, Aleksandar Radojičić ima ćerkicu Aju iz veze sa bivšom devojkom Jelenom Melezović.

A tokom veze sa Cecom govorio je da ne razmišlja o braku.

– Rekao sam da trenutno ne razmišljam o braku, ali ne i da se nikada više neću oženiti, to nije istina. Po rođenju deteta shvatio sam svrhu života i da postoji nešto više što dvoje ljudi vezuje od papira potpisanog pred matičarem – pričao je glumac.

Aleksandar Radojičič radi punom parom. Osim briljantne uloge u filmu “Balkanska međa“ u kojem glumi sa Milošem Bikovićem, gledamo ga i u popularnoj seriji “Žigosani u reketu“.

U toj seriji on glumi košarkaša, a snimanja su ponekad, kako je pričao – zahtevna.

2024 © - Vesti online