Subota 18.05.2019.
19:11
Tanjug, Vestionline

Predsednici opština Vučiću: Autoput nam puno znači

Tanjug
Aleksandar Vučić sa predsednicima upravnih okruga

Inače, petlja Predejane jedinstvena po tome što je jedina u Srbiji i na Balkanu celom dužinom na mostovskim konstrukcijama iznad reke.

Vučić se zajedno sa premijerkom Anom Brnabić pozdravio sa predsednikom opštine Vladičin Han Goranom Mladenovićem, koji je istakao da sa završetkom Koridora 10 građani dobijaju, kako je rekao, "vezu sa svetom" i izrazio očekivanje da će sve opštine na jugu imati veći promet ljudi, robe i kapitala.

- Svi gradovi na ruti Koridora 10 će naći svoju računicu. Dobijamo vezu Istok - Zapad i tako ćemo učvrstiti vezu sa zemljama koje su nam prijatelji. Od kada znam za sebe slušam priču o Koridoru 10... - rekao je Mladenović.

Naglasio je,takođe, da je završetak autoputa u Grdeličkoj klisuri čudo, kao i da se čuda sve češće dešavaju od kada Srbiju vodi predsednik Vučić.

- Ko u cuda veruje čuda i stvara - dodao je predsednik opštine Vladičin Han.

Vučić je, takođe, pozdravio vlasnik motela Predajane, zatim vlasnika Alko grupe Miroljuba Aleksića i dodao da je Aleksić najveći poslodavac na jugu Srbije.

Pozdravio je i investitora iz Turske i najavaio da će turski investitor u u septembru imati "veliko otvaranje" pogona u Leskovcu.

2024 © - Vesti online