Subota 18.05.2019.
18:17
Vestionline

Olimpijakos odbio da igra protiv Panatinaikosa

Twitter
Košarkaši Olimpijakosa

Navodimo da je trebalo da se to desi, pošto očigledno do novih mečeva crveno-belih i "zelenih" neće doći!

To je postalo jasno jer je Olimpijakos objavio da neće izaći na teren u ponedeljak, što je ekipi saopštio vlasnik Jorgos Angelopulos. To u isto vreme znači da će Olimpijakos biti izbačen u drugu ligu Grčke, pa se očigledno čelnici kluba iz Pireja uzdaju da će naredne sezone da igraju u ABA ligi.

Bord grčke lige je ove subote imao sastanak i odbio još jednom sve zahteve Olimpijakosa. Sa druge strane, Pirejci su ostali pri odluci da ne igraju mečeve jer su Tasos Manos i Panajoris Anastopulos delegirani da sude prvi meč plej-ofa protiv Panatinaikosa. Ne samo što je Anastopulos među delegiranima, već nisu strane sudije.

Podsećamo i da je Olimpijakos napustio meč u Kupu kada je sve počelo. Potom crveno-beli nisu igrali ni duel s Panatinaikosom u ligi jer nisu bile delegirane strane sudije, a svako naredne odbijanje izađe na teren značilo bi ispadanje u drugu ligu.

Sve to ukazuje da bi Olimpijakos mogao naredne sezone da igra u ABA ligi, a mnogo će sve biti poznatije 24. maja, kada je na programu sednica u Banjaluci.

2024 © - Vesti online