Subota 18.05.2019.
17:37
Blic.rs, Vestionline

Nevena Božović iz Tel Aviva otkriva: Evo kako se zaista ponašaju prema meni

youtube/Eurovision Song Contest
Nevena Božović

- U srpskoj delegaciji vlada sjajna atmosfera pred veliko finale koje počinje večeras u 21 na RTS-u! Domaćini se trude da meni i mojim kolegama svaki trenutak proveden u Tel Avivu ostane u najlepšem sećanju, da upoznamo njihovu tradiciju i posetimo najatraktivnija mesta u Izraelu onoliko koliko nam obaveze to dozvole, a fanovi pružaju neverovatnu podršku, što nam puno znači. Nakon drugog polufinala, producenti takmičenja saopštili su redne brojeve finalista. Kako sam na konferenciji za medije posle našeg polufinala izvukla mesto u drugom delu finala, organizatori su odlučili da Srbija nastupa pod rednim brojem 23. Jedva čekam da još jednom izađem na scenu i predstavim Srbiju najbolje što umem - kaže Nevena Božović za "Blic" uoči finala.

Nakon drugog polufinala od kada je poznat ceo spisak finalista 64. Pesme Evrovizije, srpska predstavnica Nevena Božović trenutno je na 18. mestu na evrovizijskim kladionicama, sa samo jedan odsto šansi za pobedu.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nevenina "Kruna" nakon tri dana od objavljivanja pesme na zvaničnom kanalu Evrovizije među najpopularnijima u top listi video-klipova, dok je u našoj zemlji prva na trendingu.

- Raduju me i informacije da je "Kruna" u Srbiji na prvom mestu u trendingu na Jutjubu i da za manje od dva dana ima skoro milion pregleda. Pratite nas, navijajte i, ukoliko možete, glasajte za Srbiju i broj 23! - kaže naša predstavnica.

A u sekciji za komentare na Jutjub stranici Evrovizije stranci su pohvalili numeru naše predstavnice, a najviše komplimenata stiglo je od ruskih državljana.

Bili su saglasni da ih je nastup kupio i da je očekuju u prvih pet mesta u finalu.

"Kruna" je za tri dana stigla do milion pregleda, pa je upravo tako u grupi evrovizijskih numera sa najvećom posetom na Jutjubu.

Tu se nalaze Rusija, Australija i Poljska sa više od milion pregleda, dok numera "Replay" pevačice Tamte sa Kipra ima čak 1,8 miliona pregleda.

Ipak, popularnost izvođača na sajtu Jutjub i na kladionicama se potpuno razlikuje.

Što se tiče tačnih prognoza kladionica, i dalje najveće šanse za pobedu na Evroviziji ima Holandija, koja je na prvom mestu sa 46 odsto. Najveća promena nakon drugog polufinala je smena drugog mesta, na kome se doskora nalazila Švedska, a sada ga zauzima Australija sa 12 odsto za pobedu u finalu takmičenja.

2024 © - Vesti online